Konkasör fiyatları ile ilgili olarak bir araştırma içine girdiğinizde çok farklı fiyatlar ve farklı modeller ile karşı karşıya gelmişsinizdir.

Konkasör fiyatı öncelikli olarak değişik kapasite çeşitleri ve ihtiyaca göre çeşitlilik gösterebilmektedir.

Yapılması gereken ilk şey doğru kapasite ve ihtiyaç tespiti yapmaktır, bu sayede ihtiyaçlarınıza en iyi uyan fiyattaki konkasör belirlenmiş olur.

Konkasör Fiyatlarını Belirlemede Hangi Etkenler Rol oynar

Konkasör için fiyat araştırmasına başladıysanız, burada kafanızdaki en büyük soru işareti hangi tesisi almalıyım ve bu konkasör fiyatı ne kadar?.

Tesisler Mobil ve Sabit tesisler olarak ikiye ayrılır, işleyiş olarak aynı fakat taşınabilirlik olarak bir birlerinden ayrılmaktadırlar.

Seçim yaparken sadece fiyat üzerinden düşünmek yanlış olur öncelikli olarak  kendinize sormanız gereken başlıca sorular şunlardır.

  • Kapasite ihtiyacımız nedir?
  • Projemizin süresi ne kadar?
  • Yedek parça imkanları nasıl?
  • Servis bakım imkanları?
  • Kaliteli mi?
  • Konkasör fiyatı ne kadar?

Kapasite ihtiyacı

Kapasite ihtiyacını önceden kestirmek ve planlamak tesis verimi ve işletmenin kar gücünde çok önemli bir etkiye sahiptir.

Gelen talebin altında veya üstünde  kapasiteye sahip konkasör tesisi aldığınızda işletme açısından verim sorunları yaşanabilir.

Alınacak olan konkasör fiyatları da bu kapsam içerisinde değişkenlik gösterecektir.

Proje süresi

İşletmenin kurulduğu yer açısından hem de işletme süresi açısından alacak olduğunuz tesisler farklılık gösterebilir bu konuda iki ayrı seçeneğiniz bulunmakta.

  • Mobil Konkasör Tesisi
  • Sabit Konkasör Tesisi

Yukarıdaki iki tesis hakkında daha detaylı bil almak için Konkasör çeşitleri ile ilgili yazımıza göz atabilirsiniz yada mobil konkasör tesisi modelleri veya  sabit konkasör modelleri inceleyebilirsiniz.

Yedek Parça ve Servis

Gönül isterdi ki aldığımız hiçbir şey arızalanıp tamir ve bakıma ihtiyaç duymasın, fakat her şey gibi taş kırma tesislerinin de tamir ve bakıma ihtiyaçları bulunmaktadır.

Yaptığı iş göz önüne alınırsa yedek parça temini, servis imkanları, Konkasör alırken gözden kaçırılmaması gerek bir durum.

FABO makine olarak servis ve yedek parça konusunda müşterilerimizin ihtiyaçlarını en hızlı şekilde ve en az sorunla çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Kalite ve Fiyat

Kalite ve fiyat etkenleri sanki birbirine çok bağımlı gibi duruyor ama aslına bakarsak durum hiç de öyle değil;

Konkasör fiyatları her marka model için değişkenlik gösterebiliyor biz Fabo Makine olarak her zaman en uygun fiyat ve yüksek kalitede ürünlerimizi siz müşterilerimize sunma garantisi veriyoruz.

Sonuç

Gördüğünüz gibi sadece konkasör fiyatı   tek bir etken olarak karşımıza çıkmıyor.

Yukarıda yazdığımız bu sorulara cevap bulmak size en uygun tesisi bulmanızda ışık tutacaktır, sadece tek bir etken yada birkaç etkeni değerlendirerek karar vermek sizleri daha sonra ciddi ve maliyetli sorunlarla baş başa bırakabilir, FABO makine ailesi farklı modeldeki satılık konkasör modellerimiz ile siz değerli müşterilerimiz için her zaman en verimli ve etkin çözümleri geliştirmek için çalışıyoruz.